Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Съдържание

Работодател.инфо е платформа където можете да споделяте мнения за вашите работодатели, да публикувате ревюта за работното ви място и да давате информация за заплащането в дадена фирма. Работодател.инфо е насочен както към хората търсещи работа, така и към фирмите. Работодателите които предлагат работа ще могат да редактират информацията за фирмата и да отговарят лично на коментари и мнения, по този начин грижейки се за онлайн репутацията си и имиджа си като работодател. Работниците ще могат да качват ревюта с най-различни оценки и критерии, както и да коментират ревюта на други потребители. Тук ще е мястото където ще можете да споделяте какво ви харесва или не ви харесва на работното място, защо обичате или мразите работата си. Хората търсещи работа ще могат да правят своят информиран избор преди да кандидатстват за работа в дадена фирма. Бъдещите кандидати ще могат да се информират за заплатите които се предлагат от даденият работодател, като информацията ще идва директно от бивши служители във фирмата.

Идеята на Работодател.инфо е да бъде в услуга както на фирмите, така и на работниците. Целта е да се постигне прозрачност в отношенията между работодател и служител.

Ние от Работодател.инфо разбираме важността на анонимността в отношенията между работодател и работник. За нас анонимността е от изключително значение, затова ние не публикуваме вашите имена освен ако вие не пожелаете сами. Единственото нещо което си публикува на сайта е вашият “Псевдоним” или вашето “Потребителско име” който вие сами избирате. След като се регистрирате вие сами избирате как да бъдете представени на сайта – дали чрез “Потребителско име” или чрез вашият “Псевдоним”, който можете да променяте по всяко време. Всичко това е възможно като настройка във “Вашият профил” след регистрация. В зависимост от това с кое име сте избрали да бъдете представяни на сайта, то ще се показва като автор на оценката, мнението или коментара. Всеки работодател, фирма или служител могат да се възползват от възможността да публикуват мнения анонимно.

Разбира се. Работодател.инфо предлага възможността публикувате мнения и оценки за работодатели без да се регистрирате в системата. След като сте намерили фирмата, за която желаете да оставите ревю и натиснете бутона “напиши оценка” ще имате възможността да се запишете като Гост в системата и веднага да оставите своето мнение за работодателя.

Да, всеки потребител може да редактира своето мнение за даден Работодател по всяко време. Това можете да направите от менюто “Табло” или на страницата където е публикувано самото мнение.

Да, всеки потребител може да изтрие публикувано от него мнение когато пожелае. Това можете да направите от менюто “Табло” или на самата страница със мнението или оценката.

Да, разбира се. По всяко време можете да изтриете регистрираният от вас профил и всички данни свързани с него. Това става след като се логирате от менюто “Моят профил”. Там чрез кликането на бутона “Изтрий профил” и потвърждението от Ваша страна ще можете да изтриете вашите данни.

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.