Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ОКТА ЛАЙТ БЪЛГАРИЯ
ЕАД
Име на фирмата (латиница)
OCTA LIGHT BULGARIA
ЕИК/ПИК
201133233
Управител
ИЛИЯ ВЕСЕЛИНОВ ИЛИЕВ
Кратко описание

Окта Лайт България е създадена през 2010 година като научно-изследователски и производствен център за разработване и производство на мощни светодиоди. От тогава до днес компанията разширява значително своите технологични възможности и се превръща в един от най-големите производители на оптоелектроника и светодиодно осветление в Централна и Югоизточна Европа.
Окта Лайт притежава модерно оборудван завод за светодиоди и LED осветление в гр. Годеч в България, включващ над 11 500 м2 производствени помещения, „чисти“ зали за производство на оптоелектроника и микроелектроника, лаборатории, цялостно оборудвани линии за асемблиране на електронни компоненти, роботизирана линия за сглобяване на LED лампи.
Окта Лайт разполага с висококвалифициран екип от развойни специалисти по микроелектроника, електроника, осветителна техника. Окта Лайт притежава патенти и собствено ноу-хау в областта на светодиодите и тяхното производство.
Днес Окта Лайт е изцяло вертикално интегриран производител в областта на светодиодното осветление с дейност в следните направления:
Широк спектър от светодиоди, покриващи изискванията на съвременното осветление: високомощни диоди, средно и ниско мощни диоди, светодиодни матрици, цветни светодиоди и други;
OEM и ODM доставчик на светодиоди и светодиодни модули и компоненти;
Високо качествени услуги в областта на асемблирането на електронни компоненти, включително извън областта на осветлението.
LED осветители с голямо брой приложения – интериорно, екстериорно, индустриално, улично осветление.
LED ретрофити – лампи и тръби.
Изготвяне на светотехнически проекти, замервания и одити.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.