Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
Пейсейф България
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
Paysafe Bulgaria, Skrill, Netteler, Скрилл
Известна още като
MoneyBookers
ЕИК/ПИК
175274614
Управител
ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ МУРДЖЕВ, Мирослав Христов Божилов
Кратко описание

Като лидер на пазара Пейсейф България е с над 20-годишен опит, ние се гордеем със способността си да комбинираме мащаба с пъргавостта. Достигайте с уместност. И за да можем да предложим ненадминато портфолио от патентовани решения, които дават възможност на бизнеса и потребителите да се свързват помежду си, използвайки само една среща, Paysafe.
От онлайн до плащания в магазина; от придобиване на търговец до шлюзове за плащане; от алтернативни плащания до многоканална и сигурна трансгранична електронна търговия; от кредитни решения с бели етикети до платформи за мобилни поръчки и доставки, ние предлагаме на бизнеса невероятно решение на едно гише.
Какво ни прави различни?
С две думи, нашата способност е да комбинираме мащаба и глобалния обхват с гъвкавост и гъвкавост – и да използваме това както за бизнеса, така и за потребителите.
Това е „разликата в Paysafe“ и тя произтича директно от ДНК на нашата култура: да поставим клиента на първо място, да направим разлика, винаги да намерим начин. Ето защо, въпреки че Пейсейф България е бизнес със значителен мащаб, в който работят над 3000 души на повече от 12 глобални локации, годишен обем на транзакциите от над 80 милиарда долара в САЩ през 2017 г. – ще откриете предприемачество, безмилостна фокусираност на клиентите и пъргавина на всяко ниво на компанията.
Тази ДНК е в кръвта ни от 1996 г. Разбрахме как да останем пред кривата. Как да предвидим новите нужди на клиентите. Как да реагираме на нормативната промяна. Как да използваме новите технологии. Ето защо в Paysafe ще видите портфолио от решения, които винаги нарастват. Никога не стои неподвижно, никога не се оплаква.
Тази уникална комбинация от мащаб, пъргавост и ориентация към клиентите привлича най-добрия талант в бранша, защото им позволява да процъфтяват в уникална, сигурна среда – такава, която дава възможност на индивида и дава възможност на техния принос да играе на глобална сцена.
Тази „Експериментация в мащаб“ ни позволява да прескочим конкуренцията чрез революция в технологиите, застъпвайки проблемите в индустрията като поверителност на данните и разбиране на променящия се характер на ново поколение потребители.
Въпреки че никога не подценяваме конкуренцията, фокусът Пейсейф България е винаги е върху клиента. За намирането на начини за добавяне на стойност извън основните възможности за транзакциите, за предоставянето на диференцирано предложение за стойност за всеки клиент, което надхвърля стандартното предлагане.Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.