Райс

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
Райс
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
Rais
Управител
Мария Павлова
Кратко описание

Казвам се Димитър Младенов. Работих в Райс ЕООД от юни 2023 до краят на октомври същата година.
– ще ви обещаят чудеса, но осигуровките не са обещаните, казаното няма да се спази. Конкретна информация: уговорена обявена в НОЙ сума равна на 2/3 от нетото; връчиха ми договор с 20% под уговореното; след третият месец разликата в процента стана 40. Де факто договора не е изпълнен( дори обявеният).
– ще поискат да минете онлайн обучения. Добре, но аз лично получих поща за регистрация в платформата за обучение един месец след започването си. Колега казваше, че друг трябва да я направи, вторият, че трети трябва да я създаде. Трябваше да се обърна към управителя на фирмата за да ми бъде направена регистрация за два дни.
– Работно място: 1.5 месеца, почти два седях на масичка за гости. След като ми писна се самонастаних на едно от двете свободни бюра!
– Получих толкова прекрасни условия, че в отделни разговори попитах М.П., Б.К. и И.М. защо двама човека преди мен са напуснали след като всичко е чудесно? Около два месеща преди да се разделим с Райс започнах да чувам по мой адрес същите думи, който И.М. ми каза за напусналите!?!
– Този коментар се пише след изтичането на един месец от прекратяване на отношенията ми с Райс, т.е. изчакал съм условията на фирмата за превод на разликата между “светъл” и “сив” доход. За последният месец работа в Райс ЕООД, последната изплати само онова, което е обявено в НОЙ, а то към въпросният момент беше върху 40% от уговорената нетна сума, 60% от уговорената брутна сума и около 70% от сумата по договор.
Написаното се отнася за офис София, при сегашният му състав.
П.П. Имах възможност да водя разговори с конкурентни фирми. Имате ли желание да се занимавате с копирна техника, отидете при тях- има защо.Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.