ВИ ЕС ДЖИ БЪЛГАРИЯ

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ВИ ЕС ДЖИ БЪЛГАРИЯ
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
VSG BULGARIA
Известна още като
VSG, Ви Ес Джи
ЕИК/ПИК
201663153
Управител
ДАНИЕЛ ЖЕЧЕВ ПЕТРОВ
Кратко описание

Ние сме фирма изградена от млади хора, които разбират програмирането като изкуство и обичат да го прилагат по най-добрия начин. Във ВИ ЕС ДЖИ БЪЛГАРИЯ Приложната област на нашата работа се състои в това да даваме стабилни софтуерни решения на финансови институции предимно локализирани в САЩ.

Основните технологии, които ползваме в ВИ ЕС ДЖИ БЪЛГАРИЯ за сървърните приложения е Microsoft базиран софтуер със .NET C#, Azure Cloud Services, Azure AD B2C, Microsoft ASP.net Core 2.x, ASP.Net 4.7, Identity Server 4 v2.

Нашата цел е да създаваме и допълваме текущи продукти и решения, които да дават възможност на нашите клиенти да изградят един напълно интегриран процес, който да им помогне по-лесно и по-бързо да постигат резултати, както и да им дадат нови възможности за услуги. Създавайки портфолио от продукти, които работят заедно, във Ви Ес Джи предлагаме значителни оптимизации и автоматизации на нужните операции и помагаме на нашите клиенти да са конкурентни, ефективни, да предлагат качествени решения съобразени с всички изисквания в сигурността.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.