ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

булстрад

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП
АД
Име на фирмата (латиница)
Bulstrad
Известна още като
ЗАД Булстрад, Булстрад Здраве, Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп
Управител
НЕДЯЛКО ДИМЧЕВ ЧАНДЪРОВ, ИВО ИВОВ ГРУЕВ, ПЛАМЕН АНГЕЛОВ ШИНОВ
Кратко описание

БУЛСТРАД е част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.
ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е доверие и сигурност за клиентите и служителите.
ВИЗИЯ
Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.
Стремим се да бъдем първи избор за нашите клиенти, да виждат в БУЛСТРАД стабилен и надежден партньор. Това ни позволява да затвърдим позицията си на лидер на българския застрахователен пазар.
Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.
МИСИЯ
Нашата мисия е да бъдем символ на стабилност и компетентност в областта на застраховането и защитата от рискове. Поставяме клиентите си на първо място. Използваме нашия опит, експертни знания и многообразие в подходите, за да им предлагаме най-подходящите застрахователни продукти на добри цени, при високо качество на обслужване.
ЦЕННОСТИ
Създаваме стойност благодарение на общите ни ценности и многообразие, които черпим от нашия опит, натрупан в продължение на близо 200 години, обогатяван ежедневно от над 25 000 служители в 25 държави. Управляваме рисковете и ресурсите си внимателно и устойчиво. Спазваме обещанията си за доброто на нашите клиенти, акционери и обществото, защото защитата на това, което е най-важно за клиента, е отговорност за нас.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.