Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ТЕК ЕКСПЕРТС ГЛОБАЛ ЛТД
Клон на чуждестранен търговец
Име на фирмата (латиница)
TEK EXPERTS GLOBAL LTD
Известна още като
Adra, Адра, Тек Експъртс, Tech Experts
ЕИК/ПИК
206057177
Управител
Антония Димова Йорданова
Кратко описание

Tek Experts е водещ световен доставчик на бизнес услуги и услуги по поддръжка в областта на ИТ, както и разработчик на технологии, които подобряват практическата работа на клиентите благодарение на това, че създават възможност екипите ни да работят по-ефективно. Независимо дали при осигуряването на непрекъсната поддръжка (по модела „следвай слънцето”), с което предоставяме на своите клиенти услуга от най-високо ниво, при разработването на технологии, позволяващи на търговските екипи да увеличават и поддържат приходите или при обучението и развитието на служителите си, за да постигат най-високи резултати, ние винаги поставяме клиента на първо място.

Услугите на ТЕК ЕКСПЕРТС се доставят от извънредно отдадени служители, които помагат на компаниите да управляват своите бизнес операции и услугите, които предоставят на клиентите си. Благодарение на ненадминатото бизнес обслужване и ИТ поддръжка, които предоставяме през целия жизнен цикъл, нашите клиенти могат да бъдат уверени, че бизнесът им винаги е в сигурни ръце и техните клиенти получават неизменно качествено обслужване.

Ние от ТЕК ЕКСПЕРТС работим на международно ниво, с различни езици и в различни часови зони, като предлагаме непрекъснато обслужване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Разполагаме с опита, мрежите и гъвкавостта, за да Ви осигурим поддръжка от няколко локации по света и можем да изградим нови операции, центрове и екипи, работещи светкавично.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.