Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
Геотрейдинг
АД
Име на фирмата (латиница)
Geotrading
ЕИК/ПИК
202533127
Кратко описание

Геотрейдинг АД е търговско дружество, основано през 2005 г., което е част от индустриалната група Геотехмин.

Основната дейност на Геотрейдинг е представителство и продажби за България и чужбина на доказани световни брандове. Дружеството предлага предимно продукти, предназначени за минната индустрия.

За да отговори на нуждите на клиентите, през годините компанията увеличава предлаганите продукти и марки, като целта винаги е една и съща – да са с отлично качество и на конкурентни цени.

Успоредно с развитието на компанията се разширява и екипът на фирмата. Като работодател Геотрейдинг има над 200 служителя. Всички те споделят корпоративните ценности – честност и лоялност към клиентите и партньорите, професионализъм, отговорност и амбиция за успешно развитие на компанията.

Днес Geotrading е компания, доказала се като стабилен, лоялен и търсен бизнес партньор не само в България, а и в чужбина. Дружеството непрекъснато увеличава своите клиенти и своя пазарен дял.

Нашата мисия и визия за бъдещето е: “Качествено управление на доставките, съобразени с благото на общността и природата, осигурено от здрави мотивирани хора в чиста околна среда”.

Работно време
Понеделник
09:00 - 17:00
Вторник
09:00 - 17:00
Сряда
09:00 - 17:00
Четвъртък
09:00 - 17:00
Петък
09:00 - 17:00
Събота
Closed
Неделя
Closed


Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.