Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ЕВРОПЪТ - 2000
ЕТ
Име на фирмата (латиница)
Evropat - 2000
Известна още като
Euroway-2000, ЕВРОПЪТ
ЕИК/ПИК
115131711
Управител
СВЕТЛАНА ТОДОРОВА КОСТОВА
Кратко описание

Основана през 2005 година „Европът-2000“ АД е една от водещите български компании на пазара на куриерските услуги в България. За 10 години от съществуването си, компанията успя да предложи на своите клиенти и възможност за изпращане и получаване на пратки до балканския регион, Европа и света.

Фирмата е специализирана в доставката документни и малки колетни пратки, палетизирани товари и карго експрес, на непалетизирани товари в големите килограми.

Европът-2000 – довереният куриер във всяка точка от страната

Офисите на Европът са базирани във всички областни градове и в много по-малки селища в страната. Дейността се обслужва със собствен транспорт и перфектно изградена логистична мрежа, което ни дава възможност да доставим всяка пратка в деня следващ деня изпращането ѝ.

Държим постоянна връзка с клиента, а посредством нашия онлайн център, работещ 24 часа, 7 дни в седмицата, даваме възможност на клиента във всеки един момент да проследи в реално време местонахождението на своята пратка. Това е още една гаранция за това, че ние сме в състояние да осигурим бързи и надеждни транспортни решения за всички наши клиенти. Работейки с огромен кръг от фирми, предприятия и граждани, ние имаме натрупан опит в предоставянето на икономически ефективни решения за дистрибуция, както на малката пратка, така и на палетизирани товари.

Решения за управление на товари извън страната, за да отговорим на Вашите изисквания

С широка гама от услуги в балканския регион, Европа и по света, ние от Европът винаги сме в състояние да намерим най-доброто транспортно решение спрямо вашите изисквания. При условията на максимално добри цени и срокове на доставка, осъществяваме доставка на колетни пратки от и до Румъния, Турция и Гърция. Чрез нашата глобална мрежа от партньори – доставчици на логистични услуги, можем да осигурим бърза и сигурна доставка и до всяка точка от света.

Фокусът на Европът е върху клиента и управлението на товарните превози

С инвестиции в най-новите технологии и добре обучен по европейските стандарти екип, ние винаги знаем къде се намира всяка пратка, във всеки един момент, както и къде се намира всеки един наш куриер.

Нашите клиенти са много важни за нас и ние изградихме собствената си репутация, предлагайки персонално обслужване на всеки един от тях.

Европът предлага широка гама от допълнителни услуги за доставка на пратки, с включен личен елемент за всеки наш клиент. Всеки клиент става наш активен партньор. Заедно с Вас прецизираме решенията за определяне на обема, начина, сроковете, контрола и условията на доставка.Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.