Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ЕЛЕКТРОСФЕРА
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
Electrospehre
Известна още като
Antelope audio
ЕИК/ПИК
131052590
Управител
ИГОР ЛЕВИН
Кратко описание

Събран от светли умове, идващи в София отвсякъде по света, екипът на Електросфера е многоезичен, мултикултурен и приветства всички със страст към аудиото. Имаме музиканти, продуценти, техници, инженери, маркетинг и търговци, които работят неуморно, за да развият марката и да подкрепят своите клиенти. Видеото изобразява нашия екип и основател Игор Левин в критичен момент от 15-годишната история на компанията.

По това време Antelope audio усилено работи, разширявайки присъствието си в индустрията с развитието на пробивни технологии като платформата Synergy Core DSP + FPGA FX. Synergy Core е крайъгълен камък в развитието на базирани на DSP ефекти без латентност, което определя основата за обещаващо бъдеще. Присъединете се към нас, когато започваме нова вълнуваща глава в нашето пътешествие!

Antelope Audio е събрала повече от 20 години опит в разработването на цифрово аудио, часовници и аналогови схеми

Електросфера има силен опит в производството на цифрово аудио оборудване. Ние сме посветени на това да помагаме на хората да постигат звук с висока разделителна способност както в звукозаписното студио, така и в домашната среда.

Пионери сме в приемането на генератори на атомни часовници в Audio Master Clocks. Сега ние прилагаме професионални аудио технологии в продуктова линия от USB D / A преобразуватели (ЦАП), насочени както към аудиофили, така и към професионалисти.

Нашата цифрова аудио екипировка се грижи както за професионалната, така и за аудиофилската общност, като осигурява аудио с висока разделителна способност, благодарение на собственото 64-битово управление с акустично фокусиране (AFC) и управление на джитъра, контролирано от фурната.

Видео


Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.