КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ

Общ рейтинг
2.51
Обща оценка на Работодателя
Детайлен рейтинг (общ)
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
100%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Детайлни оценки (общо)
Интервю за работа
2.50
Заплащане
2.50
Условия на труд
0.50
Потенциал за израстване
3.00
Привилегии/социални придобивки
1.00
Местоположение
4.50
Колеги/Екип
5.00
Отношение от пряк ръководител
3.00
Отношение от управител
2.50
Работно време
0.50
Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
KAUFLAND BULGARIA
Известна още като
Кауфланд, Kaufland
ЕИК/ПИК
131058063
Управител
Михаил Кирилов Петров, Евгени Гайдов, Иван Николаев Чернев, ЛАУРА-ЕЛЕНА МАНУ
Кратко описание

Вашата удовлетвореност е основна цел в ежедневната ни работа. Всеки един от служителите на Kaufland допринася да превърнем пазаруването Ви в приятно изживяване. Освен това сме убедени, че можем да се стремим към Вашата удовлетвореност само с помощта на доволни колеги. Защото, когато Вие сте удовлетворени и ние сме доволни.

Като международна търговска компания ние се фокусираме върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които ни мотивират. На тях се базира и нашият модел на управление. Така ние правим промените възможни и постигаме нашите цели. Научете повече и открийте това, което ни мотивира.

Нашият ръководен модел „Дай пет!“ следва нашите принципи и ценности на съвместна работа в компанията, независимо от йерахията. Тези принципи са наш ангажимент и същевременно обещание към нашите служители.

Управлението е основна задача на всеки ръководител и е част от работното ежедневие. Всички ние в КАУФЛАНД преследваме една и съща цел, която излиза отвъд рамките на екипа и йерархичните нива. С умело ръководене подсигуряваме единни принципи на съвместна работа на всички в компанията. Нашите ръководители възприемат себе си като част от екипа и поставят общия успех на преден план.

Комуникацията в КАУФЛАНД е като нашия бизнес модел – ясна и директна. Изразяваме се ясно, обсъждаме конфликтните ситуации своевременно и ги разрешаваме по конструктивен начин. Ние сме равноправни в комуникацията, независимо от йерархичното ниво.

В ролята на ръководители структурираме информацията и посланията си и по този начин подсигуряваме ефикасност. На своите служители предоставяме своевременно цялата необходима информация за постигане на поставените цели.

Вземаме обосновани и изпълними решения. При необходимост разясняваме причините, довели до дадено решение и създаваме яснота.

Уважаваме служителите в КАУФЛАНД, които имат куража да задават въпроси, дори и когато те са критични. Отделяме необходимото време, за да им отговорим и чрез отговора даваме насока.

Видео

Мнения за работодателя
Показва 1 - 1 от 1
График на работа
Оценка
2.5
·
Бивш служител
Длъжност:
Касиер
Редактирано на
Какви са плюсовете?
Точни в заплящането, стоката е хубава, колектива е добър.
Какво може да се подобри?
Графиците за работа не са реални, променят се ежедневно, без предупреждение. Не се спазва кодекса ня труда.
0

Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.