Лаборатория Рамус

лаборатория рамус
Отворено в момента Запазена от собственика

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
Лаборатория Рамус
ООД
Име на фирмата (латиница)
Ramus
Известна още като
Самостоятелна Медико-диагностична Лаборатория Рамус, СМДЛ Рамус, Лаборатории Рамус
ЕИК/ПИК
130586470
Управител
РОСЕН ДИМИТРОВ МИХАЙЛОВ
Кратко описание

РАМУС е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използва модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Гаранция, за което дава участието на медико диагностична лаборатория РАМУС във всички национални системи за външен контрол, както и в редица международни такива и винаги получава отлична оценка върху всички контролирани параметри.

Лаборатория Рамус разполага над 200 собствени филиала за вземане на проби и 11 централни лаборатории в страната

В Рамус работят повече от 50 специалиста с висше медицинско образование.

Мисията на фирмате е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време – независимо от разположението и големината на населеното място, в което живее или работи. В тази връзка разполага с над 200 собствени филиала за вземане на проби, първична регистрация и обработване на биологичен материал – както в град София, така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно законовите изисквания и международни стандарти . Основната част от тестовете в СМДЛ Рамус ООД се изработват в деня на вземане на пробите, само единични, специализирани тестове се извършват по график в определени дни от седмицата.

Лаборатория РАМУС осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес, както и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, или чрез парола и ID на sms на посочен от пациента телефон.

Като работодател РАМУС разполага с повече от петдесет специалиста с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. В Централните лаборатории и във филиалите пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти. Лабораторията дава възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.

СМДЛ Рамус ООД има богат опит и успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, както и реализирани проекти в България. При всеки възможен случай се опитваме да подобрим условията на работа и обслужването на пациенти. Затова с гордост може да се сравним с водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ. Във връзка с тази дейност лабораторията преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании. Използваме съвременен софтуер, който съхранява и защитава данните на пациентите.

Лаборатория Рамус ООД е акредитирана за обучение на студенти и специализанти – лекари и специалисти във висше немедицинско образование по специалностите клинична лаборатория, клинична химия микробиология и вирусология.

Работно време
Понеделник
06:00 - 23:00
Вторник
06:00 - 23:00
Сряда
06:00 - 23:00
Четвъртък
06:00 - 23:00
Петък
06:00 - 23:00
Събота
08:00 - 20:00
Неделя
08:00 - 20:00


Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.