Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ХиМеРа Айдиъс
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
HiMeRa Ideas
ЕИК/ПИК
204256764
Управител
Владислав Стефанов Бонев
Кратко описание

Какво представлява собствената търговия?
Търговията с собствена собственост (също „търговия с реквизит“) се случва, когато търговец търгува финансови инструменти със собствените пари на фирмата, за разлика от парите на вложителите, за да реализира печалба за себе си. Патентованите търговци могат да използват разнообразни стратегии като търговия със спредове, арбитраж на индекси, статистически арбитраж, арбитраж на сливания, фундаментален анализ, арбитраж на нестабилност и др. комисионни, които прави от обработка на сделки. Точно това правим в ХиМеРа Айдиъс.

Търговия с реквизит на Himera Ideas
Търгуваме за собствена сметка на най-големите пазари в света – NYSE, NASDQ. Няма външни инвеститори. Няма средства от трети страни. Няма клиенти или клиенти. Нашата търговия е диверсифицирана, ние търгуваме в много класове активи и инструменти, които ни дават невероятно предимство и ни правят гъвкави към пазарните условия. Като фирма, ние не спираме да учим и непрекъснато подобряваме и иновации на нови идеи.

Екипът ни има богат опит в проучването на нови технологии, което ни дава авангардни възможности в търговията. В ХиМеРа Айдиъс винаги се опитваме да прилагаме нови стратегии чрез различен подход, като използваме нови платформи и системи. За в бъдеще имаме голям интерес да развиваме нови идеи, свързани с Blockchain технологиите, AI, машинното обучение и автоматизацията. Знаем, че светът никога не спира да напредва и ще направим всичко, което е необходимо, за да не пропуснем следващата стъпка на еволюцията.Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.